Мером Одеси від партії “Наш край” балотується Євген Червоненко

19 вересня в Одесі пройшла обласна конференція партії “Наш Край”, на якій було висунуто кандидатів до обласної, районних, міських рад, кандидати на посади депутатів та голів ОТГ та в мери Одеси. Так, кандидатом на міського голову Одеси став Євген Червоненко. Раніше він був і міністром транспорту, і керівником системи держрезерву, і головою Запорізької ОДА.

ЧервоненкоПід час свого виступу Червоненко підкреслив, що різні президенти України двічі підписували указ про його призначення головою Одеської ОДА, але потім скасовували його. В результаті одного з таких указів він врешті виявився керівником Запорізької обласної адміністрації – і потім курйозно привітав депутатів тамтешньої обласної ради, назвавши їх “одеситами”. “Зал ліг” – згадав Червоненко і зазначив, що за час свого керівництва вивів Запорізьку область за низкою показників з останнього місця в Україні на 9-11 місце. Також він згадав обледеніння 2000 року, коли, перебуваючи на посаді голови Держрезерву, забезпечив під час стихійного лиха безперебійне постачання Одеської області життєво важливими продуктами.

У 2019 Євген Червоненко брав участь в парламентських виборах, балотуючись мажоритарником-самовисуванцем на 134-му виборчому округу в Одесі (Малиновський район, Черьомушки). Тоді він набрав на окрузі 16,85% або 12321 голосів, посівши друге місце після нікому не відомого в мільйонному місті “слуги” Олега Колева – журналіста з Ізмаїла. Як зазначив Червоненко, минулого року він набрав голосів більше, ніж Ківалов і Голубов, закликавши фактично їх виборців голосувати за себе.

Серед своїх пріоритетів Червоненко назвав необхідність створення єдиних для всіх правил в місті, підкреслив свою незалежність від місцевих “договорняків”. Також він акцентував увагу на своєму досвіді управління в масштабах всієї держави і обіцяв активно залучати до Одеси подієвий туризм – в тому числі міжнародні автогонки (сам він професійний автогонщик і розуміє толк в потужних машинах і організації супутніх фестивалів).Червоненко

“Головна проблема Одеси – у неї є господар, але немає господарства, є договорняки, але немає правил. Я хочу принести правила в Одесу, це – основа успіху. Головний критерій – одесити відчують, що вони причетні до влади, і це не передвиборче гасло , це мій підхід як менеджера. Я пропоную відкритий діалог, у мене немає часу на війни. Мої головні тези в програмі – фінансування медицини, адже кожен повинен відчувати захищеність, особливо перед лицем коронавируса, необхідно побудувати лікарню. Логістика буде приносити кошти, при мері Червоненко жоден новобуд не буде введений в експлуатацію, якщо біля нього не буде аптек, магазинів, парковок і дитячих садів. Ми повинні розвивати освіту, туризм, торгівлю“,- заявив на прес-конференції Євген Червоненко.

Потім він “пройшовся” по нинішньому меру Геннадію Труханову, про якого згадав, що колись той був його другом і навіть розтирав його в лазні. Але зараз міська влада зірвали всі біг-борди політика, – це Червоненко вважає проявом слабкості і киданням виклику, який приймається.

Також була представлена ​​перша п’ятірка “Нашого Краю” на виборах в Одеську міськраду. А завдяки “розкрученому” імені Червоненка політична сила сподівається отримати в регіоні не менш як 7% голосів виборців і “завести” в Одеську обласну раду 7-10 депутатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *