Маразліївська ОТГ запровадила централізований вивіз сміття

У 2020 році Маразліївська об’єднана громада, що у Білгород-Днісровському районі на Одещині, розпочала масштабний проект з подвірного вивезення твердих побутових відходів.

Для цього місцева влада закупила спеціальні контейнери для збору сміття, які встановлені біля місцевих магазинів, навчальних закладів, в місцях громадського скупчення населення. Також, відповідно до розробленого графіку, комунальники спеціальною сміттєзбиральною машиною об’їжджають вулиці населених пунктів Маразліївської громади та забирають залишені людьми мішки зі сміттям для подальшого вивозу на санкціоновані сміттєзвалища.

Громада запровадила графік роботи сміттєзбиральної машини: с. Маразліївка – понеділок; с. Олексіївка – вівторок; с. Долинівка , с. Великомар`янівка – середа; c. Широке – четвер.

Місцева влада просить усіх мешканців громади виносити побутові відходи в поліетиленових пакетах або у мішках до дороги біля свого будинку.

Нагадаємо: ідеєю якісно організувати вивезення сміття, влада об’єднаної територіальної громади переймалася вже давно.  Час від часу надходили звернення місцевих жителів з питання вивезення твердих побутових відходів та ліквідації стихійних сміттєзвалищ, які в громаді псували зовнішній вигляд сіл.

Завдяки допомозі меценатів місцева влада придбала сміттєвоз на базі автомобіля MAN, який тепер обслуговує місцевих мешканців. Крім того, в об’єднаній громаді збираються облаштувати майданчики для сортування побутових відходів.

ВІДЕО – Ірина Сунцова

https://www.facebook.com/100015694115804/videos/867220663811063/UzpfSTIxNTExODI5OTAwOTU3MDo5NDA1NDU5MDMxMzM0Njk/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *