Самотнім матерям нарахували скасовані виплати, а тепер вимагають повернути

За невиконання вимоги погрожують судом.

Такі листи отримують одинокі матері по всій країні. Люди обурюються. Адже за постановою Кабміну №632 від 22 липня було проведено перерахунок виплат, призначених на допомогу матерям-одиначкам на період карантину.

«Хороший хлопчик і команда профукали на себе гроші, де взяти, не знають, вирішили в мам забрати. Наказують матусям віддати отриману допомогу на дітей! 2218 грн з кожної! Хто не віддасть, того в суд (листа отримала знайома, публікую з її дозволу)», – коментують люди.

У мережі гнівно відреагували на те, що трапилося, і порадили одержувачам допомоги йти в суд: «Нехай подають до суду. У них банально немає коштів на сплату судового збору. А також вони не надали документ, який показує розрахунок перерахунку, тому їхня вимога не є аргументованою і такою, що підлягає виконанню», «Я б судився – зустрічний позов і журналістів підтягнув би. І дав розголос такий, щоб … сама на колінах приповзла, благала позов скасувати. Справа принципова».

Багато хто в різкій формі розкритикував дії влади: «Яка жесть, це ж треба так себе не поважати, щоб останню копійку у дітей забрати. Повний треш», «Дно пробито», «Ганьба», «Чомусь не здивована».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *