У Миколаївському районі грабіжник задушив пенсіонерку, бо та його побачила

75-річну пенсіонерку задушив колишній односелець. Причиною нападу чоловіка на жінку стало те, що потерпіла побачила, як правопорушник у її домі шукає гроші, зібрані на покупку квартири в Одесі.

Тіло постраждалої у власному будинку було знайдене ще на початку березня. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть жінки настала в результаті механічної асфіксії.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що до даного злочину причетний 46-річний житель Миколаївського району, який проживав колись на одній вулиці з небіжчицею. Чоловік почув від людей, що літня жінка заощаджує на покупку для онука нерухомості в обласному центрі і назбирала близько двадцяти тисяч доларів. По гроші зловмисник прийшов до пенсіонерки вночі, коли вона спала. Від гуркоту, що здійняв чоловік, шукаючи заощадження, господиня прокинулася. Тоді правопорушник накинувся на бабусю і задушив її.

За результатами слідчих дій, проведених співробітниками слідчого управління, управління карного розшуку ГУНП в Одеській області та Миколаївського відділення поліції, з урахуванням результатів судових експертиз, за погодженням заступника керівника Комінтернівської місцевої прокуратури вчора фігуранту було повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Відповідно до чинного законодавства, за скоєне чоловіку загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

ВІДЕО – пресслужба Нацполіція в Одеській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *