У Савранському районі відкрили мисливський сезон

9 серпня на території Савранського району мисливці зібралися на перше полювання.  Згідно з наказом мисливсько-рибальського підприємства Савранської районної організації Українського товариства мисливців і рибалок, на сезон 2020-2021 встановлені ліміти відстрілу й вилову мисливських тварин та терміни полювання. 

марковськийЯк повідомив директор мисливсько-рибальського підприємства Савранської райорганізації Українського товариства мисливців і рибалок Валерій Марковський, перший день полювання відбувся належним чином: до початку полювання організували реєстрацію мисливців, провели інструктаж з техніки безпеки в поводженні зі зброєю, норми відстрілу, підготували єгерський персонал.качки

Відкриття нового сезону пройшло успішно, взяли участь 78 наших мисливців, які отримали мисливські картки. Для нас відкриття – це завжди свято,  дехто прибув навіть без зброї, разом гарно відпочили на природі, зустрілися з товаришами”, – розповів СИЛІ ГРОМАД Валерій Васильович.

Всього територія парових і лісових угідь підприємства складає 31 тис гектарів. Дехто з мисливців вже повіз додому здобич, вполювавши диких качок.

наказ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *