«Честь. Відвага. Слава»: в Арцизі відкрили пам’ятник десантників

2 серпня в Арцизі відбулась низка заходів, присвячених вшануванню полеглих десантників. Вже традиційно цього дня збираються разом усі військовослужбовці, яких об’єднує служба у повітряно-десантних військах.

десантІніціативу десантників активно підтримують близькі і рідні військовослужбовців, молоді спортсмени спортивно-патріотичного клубу «Афганець-Десант», активні учасники обласних, всеукраїнських та міжнародних турнірів по козацького двобою і ММА.
У цьому ювілейному році (відзначається 90-річчя утворення Повітряно-десантних військ) десантники Арцизького району не зрадили своїм традиціям. Автоколоною з прапорами, в блакитних беретах і смугастих футболках вони проїхали вулицями рідного міста.десант
З нагоди знаменного ювілею в місті відкрито пам’ятник на честь усіх десантників, на якому викарбувані слова: «Честь. Відвага. Слава », а також військовий девіз:«Ніхто, крім нас».

Адже повітряно-десантні війська – це війська швидкого реагування, і вони завжди першими виступають на захист Вітчизни.

міховДесантників привітав мер міста Володимир Міхов, а також очільники району та області, представники громадських організацій.

За традицією пом’янули побратимів і поклали квіти до пам’ятників воїнів-інтернаціоналістів, загиблим захисникам Арциза, а також до пам’ятних знаків загиблих побратимів.

Вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *