Скандал в Теплодарі: посадовець побив активістку, за те, що принесла під мерію сміття

Заступник мера міста Теплодар Олег Панасюк напав на місцеву активістку Ганну Костенко і побив її. Жінка звернулася до поліції.

КостенкоІнцидент стався 28 липня, – про це повідомила сама активістка на своїй сторінці.

Вона розповіла, що повертаючись з суботника на міському стадіоні, разом з активістами Теплодару принесли зібране сміття під будівлю міської ради. Спочатку до них вийшов охоронець. Активісти заявили, що хочуть жити в чистому місті і таким чином звертають увагу на погану роботу комунальних служб.

Пізніше на місці з’явився заступник мера Олег Панасюк. Він з нецензурною лайкою напав на активістку Ганну Костенко і кілька разів ударив її.

На місце викликали поліцію і швидку допомогу. Жінка зняла побої. Медики діагностували у неї підшкірну гематому в області правого плеча.

«Докази того, що Панасюк О.Ю. завдав мені тілесних ушкоджень, душив і погрожував розправою життя за те, що ми прибрали стадіон і принесли сміття під мерію. Ось такі моральні нелюди працюють на «благо» нашого міста? Черговий доказ того, що в нашому місті страшно ходити по місту. Сьогодні побиття, завтра може бути ще крутіше», – написала Ганна Костенко.

Постраждала розповіла, що зняла побої, і збирається звернутись за правовим захистом до суду. Переламів немає, але шия у спеціальному комірі, а рука – з підтримуючою пов’язкою.

Вже сьогодні, 30 липня,  в кабінет до чиновника навідались депутат обласної ради і активісти, – вони вимагали написати посадовця заяву на звільнення. Той сказав, що перебуває у відпустці. Вгамувати присутніх вийшов міський голова Теплодару Михайло Жовнір. Він пояснив, що в муніципалітеті створили комісію з розслідування інциденту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *