Двоє травмованих: Одещина долає наслідки негоди

Внаслідок негоди в Одесі травмувалися двоє людей, вітер повалив 111 дерев, а в регіоні злива підтопила щонайменше 24 будинки. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

негодаТам зазначили, що обидві людини травмувалися внаслідок падіння дерев в Одесі. Наразі вони перебувають у міській клінічній лікарні №11. 62-річний чоловік знаходиться у хірургічному відділенні з переломом ребер. Другий травмований, 44-річний мешканець міста, потрапив до реанімації з переломами ребер та гомілки, він у тяжкому стані.

Також негода пошкодила контактні мережі міста. За даними комунального підприємства “Одесміськелектротранс”, в місті зафіксували 22 обриви.

Також на Одещині злива підтопила щонайменше 24 домівки. Про таке розповіли в пресслужбі ДСНС регіону.

Зокрема в селі Шевченкове Кілійського району рятувальники вже відкачали 290 кубічних метрів води з 11 будинків на вулицях Музики, Молодіжна та 8 березня.негода

У селищі Цебриково Великомихайлівського району з 5 домівок відкачали 310 кубічних метрів води. Ще 350 кубометрів води відкачали з 8 будинків у місті Арциз.

Також в ДСНС зазначили, що в селищі Іванівка Іванівського району дерево впало на дах районної лікарні. Наразі його прибрали. Ще одне дерево прибрали з проспекту Мирний у місті Южне, воно впало на інші дерева поряд з пішохідним переходом.

За інформацією Одеської міської ради, станом на 12:40 в місті відновили всі контактні мережі.  Наразі електротранспорт працює у звичайному режимі.

Як повідомили в Департаменті міського господарства в Одесі, всього 8 липня повалено 111 дерев, 92 з яких вже розпилили.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *