Очільниця Таїровської ОТГ не проводить прийом громадян, бо карантин, – але сама його порушує

Виконуюча обовязки голови Таїровського селищної ради Лариса Бурлака уникає зустрічі з жителями ОТГ під час свого офіційного прийому громадян. Місцева влада посилається на карантин, – мовляв, у приміщенні не можна перебувати через обмежувальні заходи, проте ні сама пані Лариса, ні працівники селищної ради не носять захисних масок та рукавичок, не встановили додаткових захисних засобів (дезінфекторів) при вході до приміщення. Тож обурені люди переконані: чиновники використовують карантин як причину, щоб перешкодити громадянам отримати відповіді на важливі питання. Та ще й в регламентований для відвідин час.

Про це повідомляє Південна Медіа Мережа”.

Напередодні місцеві журналісти разом з представниками “Народне бюро розслідувань” завітали до адміністративної будівлі, в якій розміщується апарат Таїровської селищної ради. Хотіли запитати думку чиновниці стосовно гострих питань:

– затоплення вулиць “Марін Виллас” під час злив, відсутність проекту на стоків і небажання влади вирішувати цю проблему;

– виселення матері з двома дітьми родичами, які захопили всі успадковане майно;

– боротьба за право власності на земельну ділянку, на якому виросла новий дитячий майданчик.

Проте, пані Лариса попросила полишити її кабінет і пообіцяла зустрітися з людьми на вулиці. Між тим, до них вона так і не вийшла. Замість Лариси Андріївни Бурлаки з людьми спілкувались журналісти.

Голова каже – карантин, закон! А вони як виконують закон? По-перше, коли заходиш в магазин, чи в державну установу, – стоять дезінфектори. Обовязкові. Потім, всі люди, які тут знаходяться, мають бути вмасках, а вони чомусь без масок. Ми от прийшли в масках усі, а люди, які тут працюють, без масок! Ми виконуємо закон, вони ні“, – обурюється місцевий житель.

Минулого разу взагалі нікого не було, і аргументували, що в них карантин, але всі ходять без масок взагалі я не бачила – ні голова, ні зами, ні юристи, ніхто не носить. Ми прийшли як законослухняні всі в масках, але… це тільки відмовки!“, – каже мешканка с. Таїрове.

Сільська голова, в неї 3 години прийому в четвер, але на роботу вона приходить о 10.30! Тобто люди стоять її чекають, а їй все рівно”, – розповіла ще одна громадянка.

Люди, не дочекавшишь Ларису Бурлаку на вулиці, знову піднялись на поверх, де розташована її приймальня, проте голови ОТГ намісці вже не застали. Хоча прийом громадян закінчується аж о 12 годині.

А тому, переконані, що керівництво Таїровської ОТГ і апарат чиновників не тільки грубо порушують постанову Уряду пр запровадження карантинних обмежень у звязку з протидією поширенні коронавірусної інфекції. А й не виконують належним чином свої функції, не ведуть прийом громадян, не дають змоги отримати важливі відповіді, – тоді як працюють за кошти платників податків.

ВІДЕО – Південна Медіа Мережа:

https://www.facebook.com/pivden.media/videos/2681301802193430/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *