Поліція розпочала ще два кримінальних провадження у зв’язку з розбірками на ринку “7 кілометр”

Одеські поліцейські розпочали два нових кримінальних провадження за фактом стрілянини на промтоварному ринку в Одеській області, повідомляє прес-служба поліції області.

Дії правопорушників кваліфіковано за статтями 194 (умисне знищення або пошкодження майна) і 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці встановили місце розташування двох мікроавтобусів, на яких втекли зловмисники, які розпочали стрілянину на ринку, та їхні водіїв. Встановлюється причетність чоловіків до правопорушення, транспортні засоби вилучено і відправлено на експертизу.

Було також встановлено, що розшукувані є правоохоронцями однієї з охоронних фірм.

Як повідомляла СИЛА ГРОМАД, 2 червня на одному з промтоварних ринків області сталася стрілянина. До магазину тканин на промтоварному ринку зайшли невідомі в масках і зробили декілька пострілів із ймовірно травматичної зброї у бік співробітників торговельного закладу, після чого зникли на автомобілі.

Пізніше співробітники постраждалого торговельного закладу, згадавши, що до цього у них був конфлікт через місце для паркування зі співвітчизниками, які також торгують на ринку тканинами, озброїлися пістолетом для відстрілу гумових куль і битами та пішли до їхнього магазину, де розбили вікна. Тільки завдяки своєчасному втручанню поліції групове порушення громадського порядку вдалося припинити.

Наразі поліцейські встановили п’ятьох активних учасників цього правопорушення. Вирішується питання про правову кваліфікацію дій кожного з них, а також проводяться заходи по встановленню причетності до злочину інших осіб.

ВІДЕО – Нацполіція в Одеській області:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *