На дорозі, яка з’єднує села Лиманської ОТГ, встановили знаки й розмітку

На території Лиманської об’єднаної громади, що в Татарбунарському районі на Одещині, завершили перший етап будівництва дороги Білолісся-Приморське-Російка.

Про це СИЛІ ГРОМАД повідомив голова ОТГ Василь Резніченко.

Лиманська ОТГСьогодні нанесли дорожню розмітку, встановили дорожні знаки, поклеїли шумові смуги, – все для безпеки водіїв та пішоходів. Ця дорога стратегічно важлива для нашої громади, бо роходить по території наших сіл Зарічне, Новоселиця, Трапівка. Вдячний керівництву Одеської області і “Службі автомобільних доріг”, за те, що продовжили ремонт дороги, бо цього чекають усі наші мешканці“, – розповів очільник Лиманської ОТГ.

Пішоходні “зебри” встановили навпроти навчальних закладів: дитячого садка в Новоселиці і школи в селі Трапівка.Лиманська ОТГ

Нагадаємо, дорога, що з’єднує бесарабські села, веде до славнозвісних татарбунарських курортів Катранка і Російка. Останні два десятки років вона була у вкрай занедбаному стані. Довгоочікуваний ремонт розпочали восени 2019 року, і продовжили з 1 березня 2020 року.

Наразі відремонтована третя частина шляху, Одеська ОДА оголосила тендер на будівництво другої черги проекту.  Компанія-переможець має завершити ремонтні роботи до кінця року.

 

ФОТО – зі сторінки Василя Резніченка у Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *