Ласих до чужого майна полісменів з Одеси звільнили і оголосили про підозру

Двом оперуповноваженим та одному слідчому Київського відділу поліції в місті Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області повідомлено про підозру у крадіжці майна під час обшуків на території виробничих приміщень одного з підприємств.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, повідомили про підозру двом оперуповноваженим та одному слідчому Київського відділу поліції в місті Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області. Правоохоронці підозрюються у таємному викраденні чужого майна за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України)“, – йдеться в повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що працівники поліції під час слідчих дій на території виробничих приміщень одного з підприємств таємно викрали майно, що належало підприємству. Факти крадіжок були зафіксовані на камери спостереження та опубліковані в мережі Інтернет.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру ще одному фігуранту кримінального провадження, та обрання відносно підозрюваних запобіжного заходу”, — зазначається в повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють слідчі територіального управління ДБР у Миколаєві.

Нагадаємо, у лютому поточного року Національна поліція в Одеській області розпочала службове розслідкування за фактом привласнення речей поліцейськими, що проводили обшук  у приміщенні одного з одеських підприємств. Про крадіжку, яку здійснили поліцейські, стало відомо після оприлюднення у мережі відео з камер спостереження, встановлених у кабінеті, де правоохоронці проводили обшук. Серед чоловіків одна жінка.

Пізніше працівників, яких запідозрили у крадіжці, звільнили з лав поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *