В Іванівці встановили критий міні-ринок для ветеранів

Комфортні умови для людей старшого покоління вирішили створити у селищі Іванівка, що на Одещині. Минулого року населений пункт став адміністративним центром Іванівської об’єднаної громади.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів голова Іванівської ОТГ Віктор Лобач.

торгівляКолись між кафе «Парус» та гастрономом №1, що в смт Іванівка був міні-ринок, де пенсіонери торгували продукцією власного виробництва. Потім з якихось причин багато років тому його ліквідували і літні люди сиділи під гастрономом та прямо із землі вели торгівлю. Багато разів спілкуючись з цими людьми переконався, що більшість з них приходять сюди, щоб заробити хоч якусь надбавку до мізерної пенсії та поспілкуватись між собою“, – написав він.

До травневих свят в громаді відновили можливість торгувати на ринку, тому для ветеранів Іванівської селищної ОТГ встановили критий міні-ринок, з прилавками та сидіннями з дерева. Місцева влада дозволить без ринкового збору торгувати продукцією власного виробництва, – звичайно, за умов дотримання усіх санітарних норм.

Тому торгівлі з землі, сподіваються, більше не буде.Лобач

Дорогі наші односельчани старшого покоління, дорогі ветерани праці! Дякую Вам за сумлінну та багаторічну працю! Хай це буде маленьким подарунком напередодні 75-ї річниці Перемоги. А для тих, у кого ще лишилась хоч часточка сумління, прохання не знищуйте новостворене, можливо, на зло мені. Це робилось не для мене, а для наших батьків, бабусь та дідусів”, – повідомив Віктор Лобач.

ФОТО – зі сторінки Віктора Лобача

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *