Мологівська ОТГ за свої кошти закупила харчі для мешканців 80+

На час карантину найстарших мешканців громади Мологівська ОТГ, що у Білгород-Днестровському районі на Одещині, вирішила підтримати власним коштом.  Сільська рада придбала у місцевого підприємця з  села Випасне Дмитра Скорика 90 продуктових наборів. Вони призначені для літніх людей, котрим виповнилось 80 і більше років.

Ці закупівлі вказані в матеріалах Prozorro.

На купівлю продуктів харчування сільська рада витратила 16 тисяч 920 гривень. Таким чином, вартість кожного набору складає в середньому 188 гривень. В супровідній документації склад наборів не уточнюється, відмічено лише, що це “продукти харчування – рисова крупа та інше”.

Крім того, 16 квітня під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Мологівської ОТГ було вирішено створити мобільну групу для забезпечення продуктами харчування багатодітних сімей та родин, що опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, літніх людей і людей з інвалідністю.

Нагадаємо, Мологівська об’єднана територіальна громада утворилася у 2017 році.

До неї входять 8 сіл: Сухолужжя, Випасне, Молога, Бикоза, Садове, Нове, Андріївка та Розкішне, із загальною чисельністю населення 13 401 жителів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *