Депутати й бізнесмени в Роздільній закупили захисні маски й костюми

За ініціативи підприємця і депутатки міської ради Оксани Дмитренко роздільнянські депутати і підприємці за власні кошти закупили 100 захисних комбінезонів, 1000 захисних масок, 1000 пар медичних рукавичок та антисептики. 

Про це повідомляє “Ізбірком”.

Вже вчора, 20 березня, 80 захисних комбінезонів, 600 масок і 500 пар рукавичок передали головлікарю Дмитру Кущенко, а інші перерозподілили між місцевою поліцією, Роздільнянською організацією інвалідів, ДСНСниками і міським КП «Роздільнаводоканал».
У благодійній акції, крім Оксани Дмитренко та її родини, взяли учать мер міста Валерій Шовкалюк, його заступники Юрій Тєсніков та Денис Петров,  секретар міськради Олександр Ісаєв, депутати міської ради Юрій КуксаГеннадій КінашГусейн АлієвВадим КовальськийОлександр ПанкратовАндрій ЧаплигінГригорій Свадковський, підприємці Юрій Драгомиров і Людмила Вадовська.

«Коли ми спільні, то ми – сильні!» — зазначила Оксана Дмитренко.

Вона ж повідомила про те, що маски в Одесі вдалося знайти по 9,85 грн за штуку, а захисні комбінезони – по 140 гривень, але закупівля за такою ціною потребувала зусиль і багато часу. Пані Оксана закликала тих, хто не долучився, а має бажання, теж об’єднати зусилля і  продовжити купувати захисні засоби для закладів міста, які не мають коштів на забезпечення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *