Березівська ОТГ впорядковує сміттєзвалище. ВІДЕО

Березівська міська об’єднана територіальна громада докладає зусиль до впорядкування місця для вивезення побутових відходів. Територію під сміттям обгороджують бетонними плитами, аби сміття не розносило вітром по околиці, і шукають альтернативу для сучасного збирання відходів.

Як повідомив голова Березівської ОТГ Валерій Григораш на своїй сторінці у Фейсбук, ще 2004 року тодішнє керівництво міста виділило територію неподалік Березівки під міське сміттєзвалище.

Протягом кількох років ми намагалися боротися із засмічуванням цієї території, адже вона дуже близько знаходиться від житлових будинків, але за 15 років люди не тільки звикли сюди звозити сміття, але й альтернативи як такої поки що на території громади немає! Тому було прийнято рішення привести в порядок цю територію, щоб вона відповідала санітарним нормам, а також щоб з неї сміття не розповсюджувалося не територію міста“, – повідомив міський голова.

Зараз місцева влада огороджує територію діючого сміттєзвалища, минулого року встановили відеоспостереження, є працівник, яка постійно слідкує там за порядком. Тим не менш, нарікають в мерії, є люди, які все одно “не довозять” сміття до сміттєзвалища, і скидують його на узбіччя дороги.

Як зазначив міський голова, в громаді розуміють, що знаходження на цій території міського сміттєзвалища не зовсім вірне рішення, – як через близькість до міста, так і через специфіку місцевості. Тому Березівська міська рада готова розглянути пропозиції щодо відкриття сміттєзвалища, яке б відповідало усім нормам, але на сьогодні такого місця громада не має.

Тому Березівська ОТГ докладає усіх зусиль, щоб тримати цю територію в порядку і розраховує на жителів громади.

Не викидайте сміття на території громади і за межами сміттєзвалища! Шануйте працю комунальників і пам’ятайте, чисто там – де не смітять!
Також нагадаю, що ми придбали всю необхідну техніку для вивозу сміття, тому вам достатньо зателефонувати до ВУЖКГ м. Березівка”, – закликав березівців Валерій Григораш.

https://www.facebook.com/100007098301509/videos/pcb.2578549785724940/2578456649067587/?type=3&theater

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *