Між селами Визирської ОТГ запустили новий автобусний маршрут

Маршрут №17, що з’єднує Любопільський та Першотравневий старостинські округи, з 3 березня розпочав свою роботу на території Визирської об’єднаної територіальної громади, що в Лиманському районі на Одещині.

Появу транспорту, котрий би був зручним та підвозив до Одеси чекали давно. І ось, нарешті, дочекалися. Проведено всі перемовини, розроблено маршрут та підписано договори, повідомляє “Лиманська Агенція Новин”.

Ми чекали на цей маршрут дуже давно. Загалом перевізники відмовлялися їхати на Любопіль, бо ж дорога була погана. А тепер ремонтується. Завдяки сільраді вдалося розробити маршрут, котрий проходитиме через обидва села нашого старостинського округу. Окрім того, курсуватиме він і через села Першотравневого старостинського округу”, – ділиться Олександр Рембач, в.о. старости Любопільського старостинського округу.

Найперший рейс приїхав проконтролювати особисто очільник Визирської громади Валерій Стоілакі.

Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

Коли їхав в автобусі разом з пасажирами, які їхали на Нову Вільшанку, Порт та Любопіль, то вели розмову. Кожен мені казав, що цей маршрут – дуже зручний. Одна з пасажирок з Любополя говорить, що доїхала з Одеси до Любополя за одну годину. А раніше втрачали по 2-2,5 години, – каже Валерій Стоілакі, голова Визирської сільської ради.

Новий маршрут стартував з 3 березня, і прямуватиме щовівторка, суботи та неділі з села Ранжеве о 6:50. Кінцева зупинка – ТЦ “Таврія В Суворовський” – о 08:15. На зворотному шляху: ТЦ “Таврія В Суворовський” о 15:30 та 16:55 – Ранжеве.

Варто зазначити, що вартість проїзду у маршрутці залежатиме від відстані. Наприклад, з кінцевої у Ранжеве до Одеси – майже 32 гривні. Стосовно пільгової категорії населення, то за наявності оригіналу відповідного посвідчення, проїзд безкоштовний. За це перевізнику сплачуватиме кошти сільська рада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *