Одеським військовим постачатиме харчі концерн «Війсьторгсервіс»

У грудні шостий апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Окружного адмінсуду Києва, розблокувавши перехід частин Збройних сил України на нову систему харчування, тим самим підтвердивши, що це одна з ключових реформ ЗСУ, яка повністю відповідає стандартам армій провідних країн світу.

Днями серед організацій, що претендували зайняти місце постачальника продуктів до військових частин Миколаївської та Херсонської областей, а також до одної з частин що входять до складу ООС, було розіграно тендер, в якому переміг концерн «Війсьторгсервіс».

Новий розширений каталог продуктів включає в себе більше 400 найменувань та дозволяє, не збільшуючи суттєво розміру коштів у розрахунку на одну людину, значно збільшити кількісне розмаїття страв. Раніше за такою системою харчувалася лише третина військовослужбовців, тепер будуть задіяні всі військові частини. Концерн зобов’язаний своєчасно доставити обрані командирами продукти, а готуватимуть їжу кухарі вже на місці.

ВООС

ЗСУійськові обіцяють провести підготовку особового складу тилу, навчання з приготування смачних та корисних страв. Основне завдання концерну – збір заяв від командирів частин, їх обробка, формування та налагоджування логістики, забезпечення транспортом. Має концерн і власні склади для завантаження та зберігання продуктів харчування.

Вже за кілька днів Міністерством оборони буде проведено ще один тендер, тепер вже на поставку продукції у військові частини Одеської, Кіровоградської та Вінницької областей.

Більше – у відео від ТРК Бриз МО України:

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *