Служба автодоріг проінспектувала найаварійніші ділянки дороги Струмок-Кілія

Представники Служби автомобільних доріг Одеської області і компанії-підрядника на запрошення глави Кілійської об’єднаної територіальної громади Павла Бойченко сьогодні, 29 січня, провели виїзну нараду на автодорозі Т-1630.

Основною метою візиту стало забезпечення безпеки руху на тлі де сталося раніше ДТП, що призвели до травмування і загибелі людей. Фахівці вивчили місця, на яких необхідно встановити додаткові дорожні знаки і обмежувачі швидкості.

Так, розпочалася нарада при в’їзді до села Дмитрівка, біля стели, через зіткнення з якою в умовах густого туману восени 2019 року в автомобілі заживо згоріли двоє людей, а два місяці по тому ще одна людина отримала серйозні травми. На цій ділянці дорога різко йде вліво, а бетонна стела розташована по прямій, що в умовах недостатньої видимості несе загрозу повторення дорожньо-транспортних пригод.

Представники САД погодилися з тим, що аби запобігти появі нових жертв, необхідно позначити дане місце додатковими покажчиками напрямку руху.

Кілька небезпечних ділянок обстежили і в селі Шевченкове. За результатами наради, на всій протяжності автодороги Т-1630 всередині населеного пункту буде зменшена максимально допустима швидкість руху транспортних засобів.

Заходи безпеки мають бути вжиті також на в’їзді в Кілію, що забезпечить завчасне зниження швидкості перед початком населеного пункту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *