Забракло коштів: у Кілійському районі припинили будівництво амбулаторії

Жителі села Дмитрівка Кілійського району з нетерпінням чекали закінчення будівництва сільської амбулаторії, однак, майже за крок від готовності об’єкту, роботи призупинили. Голова Кілійської РДА Наталія Пятун провела в Дмитрівці, на місці будівництва амбулаторії, виїзну нараду.

Як повідомили в Кілійській райдержадміністрації, об’єкт готовий на 90%, але наприкінці минулого року роботи були припинені через відсутність фінансування. Як розповів Дмитрівський сільська голова Віктор Марков, будівництво в амбулаторії в селі почали ще навесні 2019 року і збиралися завершити до зими, однак фінансування з бюджетів надходило з затримками, тому оздоблювальні роботи так і не змогли завершити.

Районною державною адміністрацією вживаються заходи з відновлення фінансування завершення будівництва Дмитрівськоъ амбулаторії. Питання знаходиться на постійному контролі голови Наталії Пятун”, – повідомили в РДА.

Нагадаємо, що Дмитрівка готується увійти до складу Кілійської ОТГ. Документи знаходяться на розгляді в Одеській обласній державній адміністрації.

Авторка – Анна Сокіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *