Новий відділ Приватбанку в Кілії відкрили… без банкомату

«Приєднуйтесь до лідера!» – сповіщує виставлений у вітрині нового місця розташування банер Приватбанку. Лідер-то на ринку банківських послуг заявлений, а ось з отриманням самих послуг жителям Кілійської громади доведеться почекати.

З 10 січня Приватбанк почав роботу в новому офісі в Кілії, на вулиці Миру. Серед плюсів можна відзначити вдале розташування (поруч з аптекою), доступний вхід без обтяжливого сходового підйому, завдяки встановленому пандусу для інвалідних візків. До послуг клієнтів – кредитний відділ і термінал.

А серед мінусів – в понеділок, 13 січня, фахівці ще налаштовували сигналізацію. З цієї причини каси були закриті. У приміщенні зібралося більше десятка людей, які чекали, поки оператори з прийому платежів почнуть роботу. Багато з тих, що зайшли, одразу виходили, дізнавшись, що банкомату при банку немає. Не всі стримували емоції і висловлювали на адресу банку те, що стоїть у другій частині самого слова «БанкоМАТ». Але це одиниці.

В цілому, треба визнати, люди ставилися до ситуації з розумінням. Цьому чимало посприяла керуюча банком Світлана Караконстантин. На питання: «Банкомат буде встановлюватися?», відповіла: «Поки ні».

Отож, зняти потрібну суму грошей в банкоматах Приватбанку можна в двох місцях – на центральній площі Кілії та на розі вулиць Торгової і Гречеської біля автовокзалу.

Авторка – Наталя Журьян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *