У Вилківській громаді поховали першу юну жертву коледжу

В Одеській області відбулася перша церемонія поховання жертви нещодавньої масштабної пожежі, яка сталася в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

У селі Новомиколаївка, що на території Вилківської громади, поховали 17-річну студентку Ксенію Бабенко. Попрощатися зі студенткою прийшли її рідні, близькі, жителі села та люди із сусідніх населених пунктів.

Жалобна церемонія відбулася в будинку школи, яку дівчинка закінчила в 2018 році. В цьому ж закладі вчителькою працює її мати. Серед присутніх було багато дітей, учнів школи.

Попередньо відомо, що Ксенія, рятуючись від відкритого полум’я, вистрибнула з вікна 5 поверху прямо на рятувальника, який підіймався по драбині нагору. Обоє зачепили залізний дах прибудови біля першого поверху, і впали на асфальт, дівчина зламала хребет. Співробітник МНС, за свідченнями лікарів, у вкрай важкому стані, з травмами черепа.

пожежаНагадаємо, пожежа в одеському коледжі сталася вранці 4 грудня, загасити її вдалося лише об 19.30. Гасіння затруднили важкодоступність до місця пригоди, та очеретяні стіни перекриття, з яких зведений будинок 1914 року. У рятувальників не виявилося надувних матрасів, аби жертви вогню могли зіскочити вниз з палаючої будівлі. У жахливій пожежі постраждали й вони: четверо ушпиталені з важкими травмами.

На вечір 6 грудня офіційна кількість жертв становить п’ять осіб, ще понад 10 людей вважаються зниклими безвісти. у лікарнях Одеси залишається 14 постраждалих.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *