Знову немісцеві: заступниками голови Одеської ОДА стануть киянин та харків’янин

На сайті Національного агенства із запобігання корупції з’явилися декларації двох кандидатів на посади заступника голови Одеської облдержадміністрації.

Так, на посаду першого заступника голови Одеської ОДА претендує В’ячеслав Овечкін. Згідно з е-декларацією, він живе у Харкові разом із донькою. В’ячеслав Овечкін має у Харкові дві квартири площею у 82,4 кв. м та 64,5 кв. метрів. Пересувається він автомобілем MERCEDES-BENZ ML 350, 2012 року випуску.  З цінних речей кандидат задекларував годинник Luminor Marina, випущений компанією Panerai. У 2002 році, коли Овечкін став власником годинника, той коштував 20 тисяч гривень.

В’ячеслав Овечкін є керівником ТОВ “Сонора-Харків”, на цій посаді за минулий рік він заробив 153 006 гривень, крім того, отримав 1 988 935 гривень від підприємницької діяльності. У готівці підприємець зберігає $150 тис., та 35 тис. євро.

На посаду заступника голови Одеської ОДА претендує киянин Денис Ванаш. Згідно з е-декларацією, він є підприємцем, і від цієї діяльності минулого року заробив 805 859 гривень. Крім того, Ванаш зберігає у готівці $30 тис. Що стосується нерухомості, то кандидат на посаду голови Одеської ОДА має дві невеликі квартири: одну – у Львові та іншу – у Києві, площею 31 та 63 кв м відповідно. У гаражі Ванаша дві автівки – BMW 320 GT, 2013 р.в., та старенький Nissan Рatrol, 1993 р.в. З цінних речей кандидат задекларував два годинника: Rolex Submariner, який він придбав минулого року за 375 тис. грн, та Omega, власником якої Ванаш став два роки тому, вартість не вказана.

Крім того, Денис Ванаш задекларував торгову марку “Зробимо разом!”.

Нагадаємо, голову Одеської ОДА Максима Куцого призначили на посаду на початку жовтня.

ФОТО – з сайту Одеської ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *