Заважає польотам: «Украерорух» вимагає знести висотку на Таїрова

Державне підприємство обслуговування повітряного руху України судиться з одеськими забудовниками і чиновниками з метою зобов’язати їх скасувати дозвіл на будівництво ЖК «Горизонт», що на вулиці Костанді, 104 і знести вже побудований будинок.

Відповідна справа знаходиться у правадженні Одеського окружного адміністративного суду. В «Украерорусі» стверджують, що 24-поверхова будівля, яка вже фактично зведена будівельною компанією «Будова», заважає польотам, так як знаходиться в коридорі зльоту і посадки Одеського аеропорту. У відомстві стверджують, що міський департамент архітектури і містобудування взагалі не міг видавати містобудівні умови і обмеження на будівництво будівлі такої висоти, а міський ДАБК не мав права надавати забудовникам декларацію на проведення будівельних робіт.

Держпідприємство просить суд визнати дані документи незаконними і скасувати їх, а також зобов’язати «Будова» знести будівлю і повернути ділянку в його первісний вигляд.

ЖК «Горизонт» мав здати вказану новобудову в експлуатацію до кінця вересня 2019 року. Згідно з інформацією на офіційному сайті житлового комплексу, вказаний проект знаходиться на етапі організації благоустрою території.

карта

Джерело – “Таймер”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *