Фотомодель з Ізмаїлу стала другою віце-міс світу

Наприкінці вересня на березі Егейського моря, в турецькому місті Кушадаси, відбулися конкурси краси «Принцеса світу» і «Міс фотомодель світу».
Організатором заходів виступила Всесвітня ліга краси і моди WLBF, яка більше 30 років займається організацією і проведенням найпрестижніших світових конкурсів краси. Протягом двох тижнів з 50 учасниць, які пройшли попередній відбір в 35 країнах світу, обирали переможниць для двох конкурсів краси. Серед них була і наша землячка, ізмаїльчанка, фотомодель Катерина Знаєвська.
Відзначимо, що Катерина брала участь в обох конкурсах. Завдання були такими ж, що і на всіх конкурсах: талант-шоу, дефіле в брендовому одягу, дефіле у вечірніх сукнях і купальниках. У конкурсі краси «Міс фотомодель світу-2019» ізмаїльчанка стала другою віце-міс. Також Катерина здобула титули Princess of the Globe / Universe-2019 Poland і Miss Photogenic-2019.
Конкурси проходили в п’ятизірковому готелі Amara SEALIGHT elite, де ми були повністю забезпечені всім необхідним, а найголовніше, – перебували в безпеці і комфорті, – розповідає дівчина. – Мені було подвійно складно, тому що я представляла свою історичну батьківщину – Польщу, а також Україну. Я дуже вдячна організаторам конкурсу і всім, хто зробив нас у ці дні трішки кращими і сильнішими“.
Крім участі в самому конкурсі, дівчатам показали історію і пам’ятки міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *