В Кілії до дня людей похилого віку читали вірші

В Кілійському районі є люди, яким ніколи нудьгувати на пенсії. Вони люблять життя, захоплюються осіннім сезоном і прагнуть своїми віршами зробити світ трішки поетичнішим і яскравішим. В рамках літературної вітальні відбулася зустріч творчих особистостей Кілійщіни, яку цього разу присвятили темі «Осінь життя» до Дня людей похилого віку, який 1 жовтня Кілійська ОТГ святкує разом з усією Україною.

Свої душевні пориви, «одягнуті» в римовані рядки, декламували поети Євгенія Томша, Олена Густіна, Галина Юр, Галина Смільгіна, Наталя Кучурка і інші, а також єдиний на зустрічі чоловік, – Михайло Большаков. Користуючись моментом, ведуча зустрічі Олена Густіна привітала колег, в тому числі дивовижну оповідачку Дору Чакир, з Днем бібліотек. З теплотою згадали тих співробітників, які пішли у інший світ цього року: Ванду Кройтор, Олену Моїсеєнко. Пожаліли про те, що ніколи вже не прийдуть на зустрічі кращі друзі Літературної вітальні Раїса Співак, Світлана Погоня, Анатолій Бурда…

Емоції золотої осені – радість і смуток, жаль і натхнення, очікування чогось доброго, світлого, – змінювали одна одну, створюючи у залі особливу, поетичну атмосферу.

Авторка – Наталя Журьян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *