З Австрії через Польщу курсуватиме новий потяг через Львів та Одесу

Федеральні залізниці Австрії (ÖBB) планують запуск поїзда Eurocity 104/105 сполученням Грац (Австрія) – Перемишль (Польща). Про це свідчить новий розклад австрійської залізничної компанії. Уточнюється, що перші рейси за вказаним маршрутом заплановані з 15 грудня.

Потяги формування ÖBB будуть складатися з вагонів першого і другого класів. Обслуговування поїздів в Польщі та Чехії буде здійснюватися спільно з залізничними компаніями цих країн – PKP Intercity і České dráhy.

У Богумін в напрямку Граца до поїзда будуть приєднувати додаткові чеські вагони. З Граца поїзд буде виїжджати в 5:28, прибувати на головний ж / д вокзал Відня – о 08:10, до Острави – 11:02, до Кракова – о 15:00, в Перемишль – 17:56.

У зворотньому напрямку поїзд вирушатиме о 10:14, о 16:58 буде у Відні, а о 22:33 – в Граці. Як зазначив прес-секретар ÖBB Бернхард Рідер, в Перемишлі буде можлива пересадка на потяг до Львова і Одеси. Інформація про ціну квитків поки відсутня. Відзначимо, що поїзд №36 Одеса – Перемишль, який прямує через Львів, прибуває до польського міста о 09:50, тобто за 25 хвилин до відправлення поїзда Перемишль – Грац.

У зворотному напрямку з Перемишля потяг до Одеси через Львів вирушатиме о 18:39, тобто через 42 хвилини після прибуття поїзда Грац – Перемишль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *