В Одесі оштрафували жінку-живодерку, яка знущалась над котом в супермаркеті

Жінка, яка волочила тварину на повідку і з силою сіпала його за шию, тепер має справу з поліцією.

Про це повідомила волонтерка Олена Шоломей у “Фейсбук”.

Кота, жорстоке поводження з яким помітили нещодавно відвідувачі супермаркету, вже забрали у зухвалої господині. Очевидці зафіксували на відео, як нетвереза пані грубо підіймала повідок, на якому в повітрі висіла тварина, не реагувала на зауваження. Одразу на другий день зоозахисники вирушили на пошуки власниці кота і за кілька кварталів знайшли її помешкання.

Правоохоронці зобов’язали Наталю Аверьянову виплатити штраф у розмірі 3,5 тисячі гривень. Якщо жінка не виплатить штраф протягом тижня, то сума зросте до 7 тисяч гривень. Щоправда, Наталя ніде не працює, тому не знає, як оплачуватиме штраф, – повідомили волонтери.

Сам кіт після події почувається добре. Він у ветеринарній клініці і чекає нових господарів.

“Незважаючи на жахливе ставлення, кіт дуже контактний і лагідний. Є дівчина, готова його забрати. Це хлопчик місяців п’яти. Коли ми принесли його до клініки, він був дуже брудний і блохастий. Все оробии, і у вівторок, 10 вересня, зробимо йому перше щеплення , – повідомила волонтерка Олена Кордонська.

Тим часом, працівники поліції повідомили, що не вперше звертають увагу на Наталю, яка з’являється в публічних місцях з замученими тваринами.

Відзначимо, що згідно з чинним законодавством, за ст. 299 КК України “Жорстоке поводження з тваринами”, якщо жінка не зможе виплатити штраф, їй може загрожувати арешт до 6 місяців або позбавлення волі до 3 років.

Відео – УСІ.онлайн

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=k6BldsQ0WKE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *