Одеська ОДА виплатить сім’ям загиблих в “Токіо Стар” по 100 тисяч гривень

Родини загиблих під час пожежі в одеському готелі “Токіо Стар” отримають по 100 тисяч гривень матеріальної допомоги, – повідомив директор департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської облдержадміністрації Дмитро Радулов.

Крім того, компенсацію в розмірі 50 тисяч гривень нададуть постояльцям готелю, яких госпіталізували до реанімаційного відділення та опікового центру.

Рішення про матеріальну допомогу прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ОДА. Відзначається, що допомога може бути надана ще до кінця цього тижня. Для цього родичі повинні надати дані, що підтверджують ступінь споріднення з жертвами пожежі.

Своєю чергою, співвласник готелю Вадим Чорний відмовився надати компенсації родичам жертв і самим потерпілим, оскільки не вважає себе винуватцем пожежі.

Нагадаємо, що в ніч з 16 на 17 серпня в одеському готелі “Токіо Стар” на вулиці Водопровідній сталася пожежа, в результаті якого дев’ять людей загинули і ще десять були госпіталізовані. Серед загиблих були жителі Одеської та сусідніх областей, двоє киян, житель Дніпра і громадянка Австралії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *