Перезавантаження: школи Старокозацької ОТГ кардинально оновлюють

Освітні установи Старокозацької ОТГ Білгород-Дністровського району до нового навчального року отримають нові харчоблоки та їдальні, вже завезено нове обладнання і дидактичні матеріали, ремонт наближається до завершення.

Нагадаємо, під час обласної селекторної наради з головами районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад та міськими головами міст обласного значення йшлося про підготовку навчальних закладів Одеської області до початку нового навчального року, ключовим питанням якого є фінансування і укомплектування «Нової української школи».

Трохи раніше до шкіл Старокозацької ОТГ вже надійшла чергова партія нової техніки та обладнання. Нові холодильники, світлодіодні ліхтарі для харчоблоків, посуд, сантехнічне обладнання та дидактичні матеріали були доставлені до відділу освіти, культури, молоді та спорту. Серед останніх надходжень – нові набори LEGO для другокласників, які за результатами досліджень показали позитивний вплив на розвиток мови, мислення, вміння працювати в команді.

До Старокозацького НВК та Крутоярівської ЗОШ вже доставлені металопластикові вікна та двері. Цього тижня вже розпочнеться їх встановлення. Місцева влада вирішила, що цього року всі неенергоефективні вікна та вхідні блоки у всіх школах громади замінить на металопластикові. Загалом вже закуплено 241 вікно, 4 вхідних блоки та 10 дверей. Також слід зазначити, що всі вироби преміальної якості.

Також у серпні в селі Старокозаче в рамках програми «Безпечна громада» встановлять камери відеоспостереження. Згодом всі села громади будуть підключені до єдиної системи відеоспостереження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *