Дороги, медицина, пенсії: чого хочуть татарбунарці

Продовжуються зустрічі кандидата в депутати Верховної Ради Василя Резніченка з мешканцями 141 виборчого округу.

Недільного ранку 7 липня він особисто навідався на Татарбунарський ринок. Приємно поспілкувався із знайомими людьми, та й незнайомі теж звертали увагу, віталися, давали корисні поради.

Найчастіше люди звертаються з претензіями, запитаннями, чому ще й досі погана дорога до курортів Татарбунарського району. Василь Резніченко терпляче пояснює, що необхідну роботу, яка залежить від його команди в Лиманській сільській раді, зробили: було виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації, документи всі вже готові, далі слово за народними депутатами, які мали проголосувати за виділення коштів на ремонт доріг. Щоправда, нинішній нардеп, який хоче залишитися у Верховній Раді ще на один термін, за дороги не голосував.

Складно пояснювати людям, що в селі нема можливостей ремонтувати дорогу обласного значення за власні кошти. Деяких виборців цікавлять ідеологічні питання, наприклад, стосовно державної мови. У мене відповідь на це одозначна: Закон про мову вже прийнятий, вступив у дію, в Україні одна державна мова, стосовно інших мов в законі немає ніякої дискримінації, болгари розмовляють болгарською, молдовани – молдавською, скрізь ми чуємо російську мову, і ніхто нікому не забороняє розмовляти, як хто хоче. 
Людей також турбують низькі зарплати і пенсії, складнощі з медичним обслуговуванням. Є приватні проблеми з отриманням права власності на нерухомість. Люди просять допомогти, і все, що буде в моїх силах, використаю для їхньої підтримки”, – запевнив Василь Резніченко.

Василь Резніченко

 

Василь РезніченкоВасиль Резніченко

Авторка – Вікторія Алєксєєнко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *