Як у Європі: квітковий дизайн Балтської громади. ФОТО

Власники будинків, що мешкають у Балтській об’єднаній громаді, змагаються у конкурсі – огляді “Кращий благоустрій приватного сектору Балтської ОТГ”.

Він проходить вже всьоме, і з кожним разом набирає обертів: тутешні обійстя у прилеглих до міста територіях та на сільських вулицях потопають у літньому різнобарв’ї. Дбайливі квітникарі-аматори  створюють на своїх домашніх територіях справжні зелені оазиси.

Недарма вважається, що дім має бути не тільки відпочинком після праці, а й місцем відновлення сил у колі рідних, близьких, і бажано – в комфортному затишку. Балтські родини зводять і прикрашають альтанки, в яких можна сховатись від спеки, дехто пробує себе у ландшафтному дизайні, створеному власними руками в окремому куточку чи на городі, хтось перетворює житло на справжні маєтки. Не за кількістю вкладених коштів, – за бажанням ростити-плекати пахучі трави, квітучі кущі й дерева.

Акуратні газони, вишукані дерева, квіткові композиції, подекуди в оправі нічного світла ліхтарів – усе це створює неймовірну атмосферу.

балта

балта

балта

Найбільше у Балтській громаді, очевидно, полюбляють троянди: ці розкішні кущі різних кольорів і відтінків виглядають перехожих біля кожної хвіртки. А пахощі квітів розливаються далеко навколо.

А у нас в громаді квітнуть, господарі дбають про свої будинки, люди посміхаються та радо спілкуються. А все це тому, що любов до рідної домівки, дбайливе ставлення до місця, де живеш та зростають твої діти найсвятіша. Вже сьомий конкурс, а конкурсна комісія не втомлюється дивуватися – скільки краси у нас в громаді, скільки їх, цих дбайливих рук, які не зупиняються творити красу та затишок навколо для себе, для своїх дітей, для всіх нас”, – розповіла у мережі місцева мешканка Ольга Сорочинська.

У міській раді обіцяють не тягти з визначенням переможців і вже незабаром їх оголосити.

Балта

 

балта

балта

балта

балта

балта

балта

Авторка – Оксана Піднебесна

ФОТО – зі сторінки Ольги Сорочинської

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *