У Балті відкрили Літню академію прав дитини

3 червня 2019 року Подільський місцевий центр розпочав набір слухачів за програмою “Літня академія прав дитини” на базі КЗ “Центр дитячої творчості” (м. Балта, вул. Любомирська, 242). На урочисте відкриття Академії були запрошені батьки з дітьми, а також партнери центру з числа представників пробації, юстиції, ювенальної превенції, закладів освіти, ОМС та ЗМІ.

«Мета функціонування Академії прав дитини – підвищення загального рівня правової культури дітей та формування у них поваги до права. Вона була створена для дітей різного віку, які бажають весело та в ігровій формі дізнатись про свої права та обов’язки», – зазначив директор Подільського місцевого центру Сергій Мерзляков.

В межах програми передбачені інтерактивно-розвиваючі вправи та правові квести для дітей, відеоекскурсії та покази, соціальні експерименти, розгляд правових ситуацій “в дії”, зустрічі з цікавими людьми, відвідування різних установ та організацій і багато іншого.

Після проходження курсу всі учні отримають сертифікати про закінчення Академії прав дитини та незабутні враження про проведені літні канікули.

За безоплатною правовою допомогою звертатись до Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що знаходиться за адресою: м. Подільськ, вул.Соборна 194-а. Тел: (04862) 3-07-34.

Балтське бюро правової допомоги: м.Балта, вул. 30 років Перемоги, 24. Тел.: (04866) 2-20-02.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *