Українські та молдавські велосипедисти поганялися за Кубком мера в Теплодарі

19 травня відбулася гонка на Кубок мера Теплодара Біляївського району Одеської області, організована Південною велосипедної лігою (ПВЛ). Як повідомили в ПВЛ, спортивні змагання проводилися прямо на міських вулицях, і всього на старт вийшли 22 гонщика ліги у двох вікових групах (16-39 та 40-59 років), а також представники команди Perseveranza з Кишинева (Молдова).

При цьому в гонці з різних причин відмовилися брати участь кілька спортсменів, які змогли б серйозно вплинути на хід змагань. Першими стартували старші велосипедисти: 14 кіл по два кілометри кожен і 7 проміжних фінішів повинні були визначити найсильнішого.

Інтрига закрутилася вже з першого фінішу. Переможцем тут став капітан одеської команди «Аркадія» Володимир Перелазний. Другим приїхав молдаванин Владислав Мельников, а третє і четверте місця зайняли учасники команди «Пальміра» з Одеси Сергій Дацько та Костянтин Константинов.

Додамо, що в гонці був і учасник, який виконав свій власний переможний план. Це лідер рейтингу, 51-річний Іван Фомічов з команди Arcadia Cycling Team. Досвідчений майстер дочекався, коли суперники візьмуть тайм-аут після перших трьох проміжних фінішів (6 кіл по 2 кілометри), а потім видав «кинджальну контратаку».

Так, Фомічов пішов поодинці до своєї перемоги і, зібравши перші місця на що залишилися фінішах, перетнув лінію в ранзі абсолютного переможця: 22 очка. А друге і третє місця зайняли колеги спортсмена по команді Владислав Забавський (14 балів) і Володимир Перелазний (13 очок).

Додамо, що вже скоро, 1 і 2 червня, в Одесі мають пройти престижні міжнародні гонки «Тур Дерибас» і «Одеса Гран-прі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *