На користь пенсіонерів ЧМП виконавча служба стягнула 3,8 млн гривень

Як повідомили у прес-службі Одеського обласного управління юстиції, з 9 вересня 2014 року на примусовому виконанні у Другому Приморському відділі державної виконавчої служби міста Одеса перебувало провадження про стягнення з державної судноплавної компанії «Чорноморське морське пароплавство» боргу на користь Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

У результаті вжитих державним виконавцем заходів з судноплавної компанії було стягнуто 3 792 068 грн заборгованості на покриття пенсій, страхові внески та штрафні санкції, у  зв’язку з чим завершено 20 виконавчих проваджень повним виконанням.

Як відомо, Чорноморське морське пароплавство (ЧМП) – найстаріше на Чорному морі, у 2018 році йому мало б виповинитись 185 років від заснування. В епоху незалежності компанія пережила банкрутство, а її колишні судна, пасажирські, вантажні, теплоходи та інші, – дивним чином отримали “прописку” у різних державах світу, в тому числі й офшорних компаніях.

У 2005 році збитки компанії складали 500 мільйонів доларів США, а своїм колишнім працівниками ЧМП заборгувало мільйони гривень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *