Болград побореться за грант на розвиток культури

Фонд підтримки підприємництва в Болградському районі став ініціатором участі району в конкурсі на отримання гранту для розвитку культури.

Під час круглого столу, присвяченого підготовці до проведення в кінці серпня в Болграді Міжнародного фестивалю національних культур, громадські активісти запропонували подати заявку на участь в конкурсі проектів в рамках програми «Знакові події для української культури», яку реалізує Український культурний фонд спільно з Міністерством культури України.

Учасники обговорення, серед яких були представники районної та міської рад, райдержадміністрації, спілки підприємців Болградського району «Моноліт», громадських організацій підтримали ініціативу Фонду і прийняли рішення підготувати весь необхідний пакет документів і направити його для участі в конкурсі. У випадку, якщо подана заявка буде відібрана організаторами, це дозволить профінансувати проведення фестивалю.

Відзначимо, що програма «Знакові події для української культури» спрямована на сприяння створенню позитивного іміджу України на міжнародній культурній арені, розвиток широких національних і міжнародних зв’язків у сфері культурного співробітництва.

Автор – Ірина Ткаченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *