У Любашівці відкрили нову дитячу групу

Нові столи, шафки, ліжка та іграшки: у дитячому садочку “Казка”, що у Любашівці, День святого Миколая відзначили відкриттям ще однієї вікової групи для 15-ти малят. На свято завітали голова райдержадміністрації Віталій Лабуш, начальник відділу молоді та спорту Анатолій Крячик, Любашівський селищний голова Геннадій Павлов. Перерізали червону стрічку, провели екскурс відремонтованими приміщеннями садка.

У Любашівці
Завідуюча дитсадка Світлана Олійник показала теплі кімнати для ігор та відпочинку, побутові кімнати, які обладнані за останніми вимогами сучасного дизайну. Діткам тут буде тепло й затишно.
Гості відзначили важливість відкриття нової групи, адже ще більше малюків матимуть змогу відвідувати дитсадок та долучитися до здобуття дошкільної освіти.
Світлана Олійник у вітальному слові зазначила, що сьогоднішня подія стала можливою завдяки спільним зусиллям влади (залучення коштів із районного та місцевих бюджетів, на умовах співфінансування), спонсорам, колективу закладу та батьків. За виділені з районного бюджету кошти для нової групи придбані дитячі ігрові шафи, сучасні дитячі столики, шафи для роздягальні, ліжечка, матраци, ковдри, подушечки, постільні набори, тюль, необхідний посуд. 

Геннадій Павлов, голова Любашівської ОТГ: 

Завдяки створенню нової групи ми суттєво зняли навантаження на вихователів, адже за нормами у дитячій групі має бути 15-17 дітей, а в нас подекуди було до 25-у”30 чоловік. І найголовніше – ми створили нові робочі місця, взяли на роботу фахівців, і це дуже важливо, що люди отримали роботу”.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт: вихованці “Казки” танцювали та веселили гостей, демонструючи неабиякі таланти.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *