Через воєнний стан у Кодимі скасували новорічні заходи

Про це повідомляє офіційний сайт Кодимської міської ради. Йдеться про скасування святкових новорічних заходів, що уже два роки поспіль організовує та проводить міська рада, а саме – святковий концерт, відкриття та робота Новорічної казкової резиденції в парку, які були попередньо заплановані на 23-24 грудня 2018 року.

Зважаючи на небезпечне територіальне розташування Кодимського району, який межує з невизнаним Придністров’ям, для уникнення різного роду провокацій та з метою забезпечення безпеки мешканців міста Кодимська міська рада цього року змушена скасувати новорічні святкові заходи та роботу Новорічної казкової резиденції, організовані вже декілька років поспіль Кодимською міською радою та які були попередньо заплановані на 23-24 грудня 2018 року. Вважаємо, що в умовах воєнного стану недоцільно проводити розважальні заходи”, – йдеться в повідомленні.

Проте, щоб зберегти для кодимчан дух Нового року та святкову атмосферу, на центральній площі міста міська влада встановила головний атрибут новорічного свята – ялинку. Також в парку “Мир» збираються розгорнути казкове містечко з яскравими фотозонами, де містяни зможуть зробити пам’ ятні світлини.

Нагадаємо, 26 листопада народні депутати підтримали Указ Президента Петра Порошенка щодо запровадження воєнного стану на окремих територіях нашої країни. Одеська область увійшла до переліку регіонів, у яких на місяць ввели воєнний стан.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *