Василь Ломаченко розгромно переміг пуерторіканця

Чемпіон WBA у легкій вазі українець Василь Ломаченко переміг власника титулу WBO пуерторіканця Хосе Педрасу. Поєдинок відбувся 8 грудня в Нью-Йорку. Ломаченко володів ініціативою протягом всього бою, але Педраса досить успішно захищався і відповідав швидкими комбінаціями. В 11-му раунді Ломаченко зумів потрусити суперника і двічі відправив його в нокдаун. Тим не менш, Педраса зумів вистояти і довести бій до фінального гонгу.

Уперше в професійній кар”єрі Василь Ломаченко поєднав пояси – тепер він чемпіон світу за версіями  WBO та WBA.

На питання, чи задоволений Ломаченко своєю роботою в ринзі, українець відповів: “Так, звичайно задоволений, бо я ще на крок наблизився до своєї мрії. Хочу привітати Боба Арума з днем народження (голова відзначив своє 87-річчя, – Ред). І сказати слова вдячності своїй команді і вболівальників, які підтримували мене!”

Також чемпіон розповів, що почувається на всі 100 відсотків здоровим, незважаючи на операцію на плечі, яку переніс у травні.

“Я ще хочу два пояси, і можливо у 2019 році ми зможемо провести бій з Майкі Гарсія”, – відповів Ломаченко на питання про майбутні поєдинки.

Цікаво, як прокоментував поєдинок суперник Василя – Хосе Педраса:

«Ломаченко — боксер без слабких сторін і безумовно він один з кращих боксерів у світі. Я дуже задоволений тим, як мені вдалося провести бій. Адже мені протистояв, повторюся ще раз, один з кращих у світі”. 

Наш земляк, Василь Ломаченко, – родом з Білгород-Дністровська. У Нью-Йорку його підтримував батько, Анатолій Ломаченко, а також інші українські боксери Олександр Усик та Олександр Гвоздик. А також численні вболіальники з рідного міста Василя Ломаченка – Аккермана. Білгород-Дністровська. У соцмережах земляки-акерманці прогнозували, що український чемпіон здобуде перемогу до завершення сутички. І щиро радіють, що славетний спортсмен прославляє їхнє місто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *