У Новоселиці відкрили дитячий садок

Після капітального ремонту на території Лиманської ОТГ урочисто відкрили дитячий садок.  Будівля закладу була зведена ще 1964 року, але останнім часом перебувала в аварійному стані. Кошти на ремонт, – близько 1,5 млн гривень, – виділили з інфраструктурної субвенції, яку громада отримала після об»єднання.
Оновлений заклад з нетерпінням чекали молоді батьки з Новоселиці, Зарічного, Трапівки. На урочистості прибули депутати обласної та Татарбунарської районної рад, фермери та місцеві мешканці.

У Новоселиці відкрили дитячий садок

Василь Резніченко, голова Лиманської сільської ради, підкреслює: ремонтні роботи здійснили завдяки реформі з децентралізації: «Сьогодні у нас в громаді довгоочікуване свято, а коли я вперше заходив у цю будівлю, – підлога була дуже стара, дах протікав, а зараз бачите результати роботи: повністю замінений дах, вікна, двері, підлога, замінили електрику. Я хочу подякувати депутатському корпусу за плідну працю, розуміння, за те, ми об»єднавшись разом, працюємо на нашу спільну громаду і плануємо багато ще зробити».

Відвідувати дитсадок малеча зможе з 1 жовтня: ще чекають завезення додаткових меблів. Дитячі ліжка закупили за рахунок місцевих фермерів. Крім ремонту, навколо будівлі садка провели роботи з благоустрою, замостили доріжки тротуарною плиткою. Перші відвідувачі оглянули нові кімнати, ігрові та спальні під час маленької екскурсії.

У Новоселиці відкрили дитячий садок

Для довідки: Лиманська сільська ОТГ утворилась у жовтні 2017 року. Населення складає 3,5 тисячі чоловік.

Автор – Оксана Піднебесна

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *