Стадіон так стадіон: хто відновить спортоб’єкт у Мологівській громаді?

Стадіон у селі Випасному знаходиться на території Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одещини. Покриття футбольного поля потребує повного оновлення, потрібне освітлення та система відеоспостереження. У районному бюджеті коштів на утримання стадіону немає. Тому Білгород-Дністровська районна рада поставила питання щодо пошуку подальшого фінансування та утримання цього об’єкту.

стадіонМинулого тижня за дорученням голови Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка стадіон у Випасному відвідала делегація у складі заступниці із соціальних питань голови Білгород-Дністровського району Ольги Кулакевич, радника Василя Велкова разом з головами територіальних громад. Серед них Вадим Бойко – голова Старокозацької громади, голова Мологівської Олег Німачук, Шабівської – Павло Павленко та мер Маразліївської громади Віктор Топор.

Проінспектувавши реальний стан спортивної споруди, дійшли висновку про необхідність відновлення покриття та додаткового оснащення.

Як один з варіантів вирішення проблеми керівництво Білгород-Дністровської раайради запропонували передати стадіон у комунальну власність Мологівській ОТГ, а  сусіднім громадам запропонували брати участь в його утриманні на умовах співфінансування. Це дозволить використовувати спортивну арену для проведення районних та обласних спортивно-розважальних заходів.

На сесіях сільських рад Білгород-Дністровського району – в Маразліївській ОТГ, Мологівській ОТГ, Старокозацькій ОТГ і Шабівській ОТГ – обговорять проблему утримання стадіону, а потім питання винесуть на розгляд депутатів райради.

стадіонстадіон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *