У Татарбунарах запровадять інститут громадських інспекторів

Татарбунарська міська рада підвищує увагу до питання збереження архітектурних, археологічних пам’ятників та історичних зон, які є в місті Татарбунари та у всіх селах громади. Для цього місцева влада планує відібрати серед жителів громади громадських інспекторів, які на громадських засадах допоможуть відстежувати стан міських пам’ятників культури.

ТатарбунариПро це повідомив Татарбунарський міський голова Андрій Глущенко на своїй сторінці у Фейсбук.

Таку необхідність міськрада пояснює розширенням переліку культурно-монументальних об’єктів, які потребують постійного стороннього догляду, а також підвищенням стандартів по догляду за ними.

«З метою зосередження постійної уваги до культурних пам`яток, до нагляду за їх станом будуть залучені громадські інспектори, які будуть обрані серед жителів нашої громади і свою діяльність мають здійснювати на громадських засадах. Рішення про утворення інституту громадських інспекторів прийнято на засіданні виконавчого комітету. Вважаю, що така додаткова увага до місцевих культурних пам`яток буде сприяти їх збереженню та відповідному використанню, а найголовніше збереже їх для наступних поколінь», – зазначив очільник Татарбунарської громади.

Татарбунари

One thought on “У Татарбунарах запровадять інститут громадських інспекторів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *