Татарбунарська громада за рахунок місцевого бюджету відремонтує дорогу

Татарбунарська міська рада перерахує Службі автомобільних доріг Одеської області кошти з місцевого бюджету на ремонт автодороги Татарбунари-Кам’янське.

Про це повідомив очільник Татарбунарської міської ради Андрій Глущенко на своїй сторінці у Фейсбук.

ТатарбунариЗа його словами, рішення провести капітальний ремонт депутатський корпус ухвалив під час шостої чергової сесії міської ради. Ремонтні роботи заплановано виконати на ділянці довжиною 10 км.

Кошти виділять з бюджету громади, а для освоєння їх перерахують Службі автомобільних доріг, на балансі якої знаходиться автодорога.

Як відзначає голова громади, позитивне вирішення цього питання на обласному рівні сприятиме поверненню безпеки пішоходам і автомобільному транспорту, що рухаються по ділянці автомобільної дороги «Татарбунари – Київ», починаючи від перехрестя вулиць Івана Кожедуба – Бессарабська в місті Татарбунари і далі в напрямку села Дельжилер.

“Аварійний стан цього відрізку дороги тривожить жителів міста та села вже певний час, проте підійти до вирішення цієї проблеми ні міська, ні районна рада не могли, оскільки дорога перебуває в державному підпорядкуванні. Велику увагу до необхідності проведення ремонту дороги приділяв депутат Одеської обласної ради Трифон Антов, який піднімав це питання в рамках своєї депутатської діяльності. Долучившись до цього процесу, Татарбунарська міська рада раніше утворила тимчасову робочу комісію, яка провела аналіз технічного стану та спільне інспектування дороги з представниками обласної служби автомобільних доріг, результатом чого стала підготовка обласною службою проектно-кошторисної документації на проведення ремонту дороги. В найближчий період буде здійснена тендерна процедура по визначенню виконавця робіт. Вважаю, що проведені дії будуть сприяти вирішенню цієї наболілої для нас проблеми”, – повідомив Андрій Глущенко.
Тим часом, проблеми зі станом доріг, які з’єднують віддалені села з центром Татарбунарської громади, досить масштабні. Чимало напрямків тривалий час не ремонтувалися і досі залишаються в аварійному стані. Сільські мешканці, котрим доводиться добиратись до роботи чи лікарні з села Глубокого чи Нерушаю, скаржаться на непридатні умови для руху транспорту. Тому влада Татарбунарської громади збирається підійти до гострого питання комплексно і поступово ремонтувати дорожнє покриття місцевих шляхів.
ФОТО – зі сторінки голови Татарбунарської громади у Фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *