“Локдаун знищує малий бізнес”: як в Одесі протестували підприємці

Незважаючи на снігопад, одеські підприємці взяли участь в автопробігу проти локдауна, який переросте в мітинг під Одеською облдержадміністрацією.

ЕмельдешІніціатором протестного заходу виступила Професійна Асоціація підприємців Одеської області.

Акція «Локдаун знищує малий бізнес» стартувала  поблизу зупинки ” Червоний Хрест” по вулиці Водопровідній в Одесі.  У ній взяли участь кілька десятків одеських підприємців. Разом з прапорами учасники акції проїхали до залізничного вокзалу, потім по вулиці Пироговській і проспекту Шевченка.

Передбачалося, що маршрут буде довшим, але його довелося скоротити через снігопад.

Емельдеш“Є інформація, що локдаун можуть продовжити після 24 числа. Ми хочемо звернути увагу, що це вбиває бізнес. Ми передаємо лист президенту через нашого губернатора з проханням закінчити локдаун 24 числа”, – розповів голова Асоціації підприємців Одеської області Борис Емельдеш.

Фінішною зупинкою стала будівля Одеської облдержадміністрації. Там відбувся мітинг проти локдауна. До протестувальників вийшов заступник голови ОДА В’ячеслав Овечкін.

Одеські підприємці не вперше влаштовують автопробіги у якості акції протесту. Раніше вони протестували проти закриття ринків під час карантину.

One thought on ““Локдаун знищує малий бізнес”: як в Одесі протестували підприємці

  1. Долой преступную раду! Долой депутатов предателей, которые идут против народа! Да здравствует рада міст!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *