Шансон за ваші гроші: як на Думській головну ялинку відкрили. ВІДЕО

У центрі Одеси вже запалили головну новорічну ялинку, а в департаменті міського господарства анонсували генеральне прибирання міста. 

Місцева влада Одеси яскраво і масштабно анонсувала проведення зимових свят.

Новорічну ялинку на Думській площі урочисто відкрили 19 грудня, на День святого Миколая. Раніше її монтаж в міській раді Одеси оцінили приблизно у 195 тисяч гривень. Загалом на встановлення ялинки та святкової ілюмінації з міського бюджету виділили понад 2 млн гривень.

Також до 7 січня на Приморському бульварі працюватиме “Містечко ласощів”. У цей же період щоденно, з 14:00 до 18:00, у Літньому театрі буде відкрита Резиденція Діда Мороза.

Утім вже після відкриття головної ялинки трапився казус. У відео, яке оприлюднило видання “Думська”, чутно, як з-поміж святкових пісень з динаміків біля ялинки лунав російський шансон. У міськраді наразі цю ситуацію не коментували, натомість дописувачі соцмереж обурені піснею Шуфутинського “Зеки празднуют, потому что лагерь Новий год“.

Новий рік, який ми заслужили…”, “Це ж скільки народу повинно було пересидіти в тюрмах, щоб ця ница і ганебна “музика” так розійшлася і вкорінилась поміж людей…”,  “Дітей шкода, у них немає майбутнього”, “Геннадий Леонидович, почему Одесса опять опозорилась на всю Украину???? Вам не стыдно как мэру?”– коментують відео дописувачі в Ютубі.

ВІДЕО – “Думська”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *