В передчутті свят: в містечку “Розенталь” під Одесою висадили першу ялинку

У новому житловому масиві “Розенталь”, що на території Таїровської громади під Одесою, висадили першу ялинку, головний символ зустрічі Нового року. Пухнаста блактина ялинка зустрічатиме новоселів двох новобудов, які вже отримують ключі від квартир. 

Незважаючи на холоднечу, підготовчі роботи до здачі першої черги комплексу в експлуатацію – киплять. Житло практично готове, це два 7-поверхові будинки із зручним плануванням квартир, панорамними лоджіями і утепленими зовнішніми панелями. Нові мешканці починають робити ремонти і поступово заселяються. А на майданчику їх чекає сюприз, новорічна зелена красуня.

ялинкаЯлинку ми привезли з розсадника, спеціально їздили за нею в селище Мирне, бо вони звймаються якраз хвойними рослинами, вибирали. Ходили по плантаціям, обралиту, що найбільше нам сподобалась. Її там люди викопували вручну, з великим щаром ґрунту, 80 на 80, привезли її сюди, багато сил пішло. Тут можна було працювати фунікулером, але ми зі своїми робочими це зробили. Можна вже її прикрашати, але я не рекомендую, хай вона трішки адаптується, приживеться на новому місці. А “дощиком” можна!”, – розповіла Олена Печерська, майстерка-озеленювачка “Розенталя”.

Крім того, по периметру дитячого майданчика, де вже встановлені гойдалки й гірки, озеленювачі збираються висадити платани, вони даватимуть тінь влітку для малечі, яка неодмінно тут з’явиться. По центру готується ділянка для майбутньої алеї троянд, а за нею – невеликий сад із вільхи.

Тож засновники “Розенталь”, будівельна компанія “РунікомІнвест”, попіклувались, аби Новорічні й Різдвяні свята їхні інвестори зустріли тепло і яскраво.

ВІДЕО – від СИЛИ ГРОМАД:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *