У крижаному полоні: північ Одещини – в ожеледиці

У Київській, Кіровоградській та Черкаській областях місцями випало до 3 см снігу. Ще у кількох регіонах України на дорогах — ожеледиця.

Про це повідомив Укравтодор.

Покриття на дорогах державного значення у більшості областей мокре, у Дніпропетровській області місцями ожеледиця, у Черкаській області місцями засніжене. На більшості перевальних ділянках доріг місцями туман. Стан покриття мокрий“, – йдеться у повідомленні Укравтодору.

Зазначається, що на дорогах державного значення покриття доріг у місцях спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок обробляють протиожеледними матеріалами.

АнаньївВодночас рятувальники з посиланням на Укргідрометцентр повідомляють, що вранці 18-19 листопада у Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській та Одеській областях ожеледь, а на дорогах — ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). У Києві протягом найближчих днів також буде на дорогах ожеледиця.

За даними ДСНС, 18 і 19 листопада у східних областях також буде ожеледиця на дорогах.

В Укравтодорі додали, що проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено.

Тим часом численні дописувачі півічних районів Одещини діляться світлинами справжньої льодової казки, яка утвгорилась після морозної ночі на деревах, квітах та кущах

ФОТО – Володимир Седов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *