Офіційно: мером Чорноморська став екс-нардеп Василь Гуляєв

Чорноморська територіальна виборча комісія завершила доленосний для Чорноморська підрахунок голосів, згідно з якими новим міським головою став представник партії “За Майбутнє”, колишній голова села Молодіжне і екс-народний депутат 140-го виборчого округу Василь Гуляєв.

Василь Гуляєв отримав підтримку від 34% виборців, які взяли участь у виборах. Відрив переможця від найближчого суперника, директора ІСРЗ Михайла Дудникова, склав 9%. Третє почесне місце зайняв екс-директор ДП “МТП” Чорноморськ “і очільник місцевого осередку від партії” Довіряй ділам”Юрій Крук.

Відзначимо, що на місцевих виборах явка склала 43%, тобто більше ніж в середньому по Україні. Таким чином, нового керівника міста обрало близько 15% дорослого населення. Проте, згідно з законом про вибори, другий тур в Чорноморську неможливий, оскільки для його проведення в місті має налічуватись від 75 тисяч виборців.

СИЛА ГРОМАД вітає Василя Гуляєва і його команду з перемогою і бажає нових успішних проєктів та розвитку задля якісного життя мешканців міста.

Довідково: Василь Гуляєв народився в селищі Олександрівка. У 2006 році був обраний сільським головою села Молодіжне, а в 2010 був переобраний на цю посаду. У 2014 році став народним депутатом України. Член комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради. Брав участь у позачергових парламентських виборах 21 липня 2019 року, але до Верховної Ради не пройшов, поступившись представнику від партії “Слуга народу”.

One thought on “Офіційно: мером Чорноморська став екс-нардеп Василь Гуляєв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *