У Старокозацькій ОТГ відкрили нове футбольне поле

“Спортивна громада — здорова молодь”, –  такий девіз своєї роботи обрала Старокозацька сільська об’єднана громада, що у Білгород-Дністровському районі на Одещині. Тут розпочали зводити мережу футбольних полів у різних селах громади. Один з них, в селі Петрівка, відкрили у День Незалежності.

СтарокозачеПро це повідомляє офіційна сторінка Старокозацької ОТГ у Фейсбуці. Місцева влада спрямовує свої зусилля на всебічний розвиток молоді та спорту.

Створення Старокозацької громади, поставило перед її керівництвом нові завдання, а вирішення цих завдань — вимагає комплексного підходу. До питання розвитку спорту та відновлення футбольних традицій в громаді, ми підійшли відповідно. Серед багатьох заходів, що вже були проведені в цьому напрямку, ми хочемо розповісти про най масштабніші на сьогоднішній момент. Будівництво мережі міні футбольних полів по Старокозацькій громаді. Нові футбольні поля з’являться в селах Петрівка, Козацьке та Старокозаче”, – йдеться в повідомленні.

24 серпня відбулося урочисте відкриття нового футбольного поля у селі Петрівка, що входить до складу об’єднаної громади. Новий спортивний об’єкт зведено на території Петрівської гімназії за кошти місцевого бюджету.Старокозаче

На урочисте відкриття завітали депутат Одеської обласної ради Дмитро Барвіненко, голова Білгород-Дністровської районної ради Валерій Лобанов, секретар Білгород -Дністровської міської ради Віктор Грозов. Після привітань та вручення грамот, голова Старокозацької громади Вадим Бойко провів урочисте відкриття та забив символічний перший удар у спортивні ворота.

Будівництво аналогічного сучасного майданчику вже розпочалося і в селі Козацьке, також планують зведення футбольного поля і в центральній саибі громади, селі Старокозаче

Як розповіли місцеві урядники, велику уваги приділили якості матеріалів і проведених робіт. Однією з головних конструктивних змін, що вніс до проекту голова громади, – підвищення зносостійкості конструкцій шляхом заміни деяких матеріалів, на більш якісні та довговічні.

ФОТО – Старокозацька ОТГ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *