У Балті коронавірус виявили у 20 працівників психоневрологічного інтернату

У Балтському психоневрологічному будинку-інтернаті захворіли короновірусом 20 співробітників. Місцеві жителі просто встигли забути про епідемію.

Першого хворого в психдиспансері виявили 19 червня. Потім протестували весь персонал і діагностували Covid-19 ще у двох десятків медпрацівників. Диспансер терміново закрили на карантин.

Було прийнято рішення про обсервацію даної установи та переведення установи в жорсткий карантинний режим роботи разом з членами трудового колективу. 23 і 24 червня має пройти додатковий відбір ПЛР-тестів для повторного підтвердження відповідного діагнозу. Медпрацівники, у яких виявлений діагноз Covid-19, знаходяться під постійним наглядом лікарів сімейної медицини”, – розповів СИЛІ ГРОМАД мер Балти Сергій Мазур.

Мер міста Сергій Мазур зазначив, що спалах стався, бо жителі забули про заходи безпеки. І вчергове звернувся до місцевих з проханням не нехтувати правилами карантину, носити маски та дотримуватися соціальної дистанції.

Тим часом зростає кількість інфікованих у самій Балті: місцева медична служба звітує про 34 підтверджених випадки за останні три дні. Тому Балтська лікарня тимчасово припиняє планове консультування та медогляд і посилює карантинний режим.

ВІДЕО – ТРК Балінформкомпанія:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *